Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Újabb dalhoz készített videót az Epica

Alig pár órája debütált az Ascension – Dream State Armageddon

2016. november 16. - Jurancsik Eszter

megerkezett-az-epica-uj-kisfilmje-09090133.jpg

A csapat szeptember végén megjelentetett The Holographic Principle című lemeze óriási sikernek örvend szerte a világon, most pedig új nótához készített szöveges kisfilmet a holland hatosfogat, az Ascension – Dream State Armageddon-hoz. Simone a dal megjelenése kapcsán az albumról is ejtett pár szót a Blabbermouth nevű oldalon. Elárulta, hogy nagyon precíz munka áll a lemez mögött, rengeteget dolgoztak a korongon.

"Amikor az énekes részek felvételei következtek, a producer (Joost van den Broek-a szerk.) azt mondta, ne vigyük túlzásba, mert nem lenne jó, ha a hangom elveszítené az érzelmességet. Összességében a lemez nagy költségvetéssel járt a különleges hangszerek és változtatások miatt, és öt hónapig stúdióztunk. Előtte körülbelül egy évig írtuk a dalokat, 27 közül kellett választanunk. 18 szám maradt, ebből válogattuk ki azokat, amelyek felkerültek az albumra, a maradék hat pedig várja a sarokban, hogy felszabadulhasson."

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr9511966063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása