Női énekessel tér vissza a Linkin Park, novemberben új album

2024. szeptember 06. 08:40 - Jurancsik Eszter

ezgif_com-webp-to-jpg-converter_1_1.jpg

Hét év csend után újra aktív a Linkin Park - a zenekar, amely Chester Bennington 2017-es tragikus halála óta nem adott ki új anyagot, most nagy visszatérés előtt áll. 

A banda novemberben jelentkezik vadonatúj albummal, amely a "From Zero" címet viseli. Ez a cím szimbolikus jelentőséggel bír, hiszen a zenekar valóban nulláról kezdi újra karrierjét. Az album legnagyobb meglepetése azonban kétségkívül az új énekes személye: a 38 éves Emily Armstrong csatlakozott a csapathoz. A hölgy nem ismeretlen a rock világában, korábban a Los Angeles-i Dead Sara tagja volt, amely formációval három stúdiólemezt adott ki.

emily-armstrong-linkin-park-jpg-ezgif_com-webp-to-jpg-converter.jpg

Az énekesnő már 11 évesen dalokat írt és gitározott, 15 évesen pedig otthagyta a középiskolát, hogy teljes mértékben a zenének szentelhesse életét. Ám nemcsak a mikrofon mögött történt változás - Rob Bourdon, a zenekar dobosa úgy döntött, hogy elhagyja a bandát, helyét Colin Brittain veszi át. 

Szeptember 5-én egy különleges rajongói eseményen - amely valójában egy meghitt koncert volt - a zenekar hivatalosan is bemutatta új felállását és bejelentette az album hírét. Az est fénypontjaként elhangzott egy vadonatúj dal is. A The Emptiness Machine című szám hét év után az első új szerzemény, amit a rajongók hallhattak.

linkinparkfromzero.webp

01. From Zero (Intro)
02. The Emptiness Machine
03. Cut The Bridge
04. Heavy Is The Crown
05. Over Each Other
06. Casualty
07. Overflow
08. Two Faced
09. Stained
10. IGYEIH
11. Good Things Go

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr718485745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása