A Primal Fear-rel folytatja a zenélést Thalìa Bellazecca

2024. augusztus 28. 14:46 - Jurancsik Eszter

124757303_706704893292041_1267627910452703528_n.jpg

A metalkedvelő közönség Thalìa Bellazeccát elsősorban a Frozen Crown gitárosaként ismerhette meg. Az egzotikus külsejű fiatal tehetség 2017 és 2020 között erősítette a milánói együttest, mindössze 17 évesen csatlakozva a csapathoz. A koronavírus-járvány alatt Thalìa a dobos Alberto Mezzanottéval és basszusgitáros Filippo Zavattarival közösen távozott a zenekarból. Azonban a kilépés mögött nem nézeteltérések, hanem személyes okok álltak.

Thalìa ezt követően az Aexylium nevű olasz folk metal formációban és az Angus McSix-ben folytatta karrierjét, a napokban pedig nem más kérte fel a tehetséges leányzót a közös munkára, mint a német Primal Fear. 

A power metalban ténykedő együttest nemrégiben hagyta ott a két gitáros, Alex Beyrodt és Tom Naumann, valamint a dobos Michael Ehré és Alex Jansen basszusgitáros. 

Ralf Scheepers, a banda énekese így mesélt a fiatal művésznővel való találkozásáról: 

"Nemrég volt szerencsém személyesen találkozni Thalíával az olaszországi fellépésünk után. Ez a találkozás megerősítette bennem, milyen kivételes egyéniség ő. Számomra mindig is kulcsfontosságú volt a személyes kapcsolat és a kölcsönös szimpátia - ezt jól tudják, akik ismernek. A találkozás után mélyebben is megismerkedtem Thalía zenei munkásságával, és le kell szögeznem: tehetsége lenyűgöző. Most, hogy személyesen is megismerhettem és zeneileg is felfedeztem őt, izgatottan várom az együttműködésünket. Alig várom, hogy közösen alkothassunk a stúdióban, és természetesen, hogy élőben is felléphessünk!"

Thalìa is izgatottan írt közösségi oldalaira az egyesülésről:

"Rendkívül megtisztelő és izgalmas lehetőség számomra, hogy a heavy és power metal színtér e legendás alakjaival dolgozhatok együtt. Büszkeséggel tölt el, hogy hamarosan egy színpadon állhatok ezekkel a kivételes tehetségű zenészekkel. Ez az együttműködés nem csupán egy új fejezetet nyit a pályafutásomban, de lehetőséget ad arra is, hogy részese legyek e történelmi jelentőségű zenekar következő korszakának. Izgatottan várom, hogy megkezdhessük a közös munkát, és együtt formáljuk a jövő zenéjét!"

thalia-bellazecca-01.jpg

Thalìa Bellazecca 2000. április 19-én született az észak-olaszországi Cantú városában, olasz apa és kubai anya lányaként. Már nyolcéves korában gitározott, majd 12 évesen a kemény rock és metal műfaja felé fordult, olyan gitárosok, mint Joe Satriani és Kiko Loureiro, valamint a Megadeth és az Angra dalait játszva. 2017-ben, mindössze 17 évesen csatlakozott a Frozen Crown-hoz, ahol rengeteg értékes tapasztalatot szerzett a következő három évben. 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Primal Fear (@primalfearofficial) által megosztott bejegyzés

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr4818477183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása