Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Májusban érkezik a Jinjer első DVD-je!

2024. március 07. - Jurancsik Eszter

429937521_947450320084288_1102848696144337567_n.jpg

"Live In Los Angeles" címmel első DVD-je megjelentetésére készül a Jinjer. Az ukrán csapat még 2022. december 22-én állt színpadra a kaliforniai nagyvárosban, a The Wiltern elnevezésű koncerthelyszínen, a show-t pedig kamerák rögzítették - a kiadvány május 17-én kerül boltokba a Napalm Records égisze alatt. 

A koncertfelvétel nemcsak az utóbbi évek átvészelését, hanem a zenekar 15 éve tartó karrierjét is fémjelzi - utalva ezzel a több, mint két éve tartó orosz-ukrán háborúra, amely egy akkor már nyolc éve tartó konfliktus eszkalálódása volt. 

A 2022-es turnénk végén megtartott teltházas Los Angeles-i koncertünk tökéletes alkalom és helyszín volt arra, hogy valami különlegeset alkossunk - valami olyasmit, mint egy régóta várt DVD a Jinjertől! A zsúfolásig megtelt, fantasztikus helyszín, az őrült nyugati parti hangulat, és ami a legfontosabb, hogy anyait-apait beleadtunk, miután hat hónapig turnéztunk a világ körül - Európától Ausztráliáig és vissza az USA-ba -, extra különleges alkalommá tette ezt az estét. Azon rajongók számára, akik azon az estén a Wilternben velünk tartottak, felejthetetlen koncert volt, de most minden egyes rajongó megtapasztalhatja és élvezheti azt a remek setlistet, amely a régebbi albumok legnagyobb slágereit és a legújabb dalokat is tartalmazza. Ez nem csak egy DVD vagy egy élő album, hanem a Jinjer karrierjének első 15 évét is így ünnepeljük meg, mielőtt továbblépnénk a következő fejezethez.

- adta hírül a formáció, majd az is kiderült, hogy a rögzítés ötlete nem volt előre eltervezve:

A "Live In Los Angeles" a banda részéről spontán döntés volt, a lehető legnyersebben megörökítve, hogy az élő koncertekből áradó szenvedélyt kihangsúlyozzák. Ez a kiadvány a Jinjer diszkográfiájának bombasztikus keveréke - olyan rajongói kedvencekkel, mint a Sit Stay Roll Over, a Home Back és a Pisces. Az élő album 16 dalt tartalmaz különböző hangformátumokban, néhányat szigorúan limitáltan: a deluxe digipack nemcsak egy DVD-t tartalmaz, hanem két további dalt is, a Wallflower-t és a Disclosure!-t, amelyeket 2023-ban Párizsban rögzítettek.

Kedvcsinálóként a Tatiana Shmayluk vezette együttes -akik dolgoznak következő lemezükön- megjelentette a Call Me a Symbol című dal koncertfelvételét:

A dalok listája:

01. Intro
02. Sit Stay Roll Over
03. Teacher, Teacher!
04. Copycat
05. Home Back
06. I Speak Astronomy
07. As I Boil Ice
08. Judgement (& Punishment)
09. Dead Hands Feel No Pain
10. Vortex
11. Who Is Gonna Be The One
12. Sleep Of The Righteous
13. Call Me A Symbol
14. Perennial
15. Pisces
16. On The Top

Zenészek:

Tatiana Shmayluk - ének
Roman Ibramkhalilov - gitár
Eugene Abdukhanov - basszusgitár
Vlad Ulasevich - dob

jinjerliveinlosangeles-ezgif_com-webp-to-jpg-converter.jpg

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr4318348157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása