Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Dalszöveges kisfilmet publikált az Elysion: Raid The Universe

2023. február 27. - Jurancsik Eszter

d7c0f2e6e768c94a521f43a417f5b3a9_xl.jpg

9 év várakozás után, március 17-én jelenik meg a görög gothic metalos Elysion visszatérő albuma "Bring Out Your Dead" címmel, amely sorban a harmadik korongja a Christianna Hatzimihali vezette formációnak.

A zenekar tavaly jelentette be, hogy dolgoznak az újdonságon, amelyről már hallhattuk a Crossing Over című szerzeményt. A mai napon megérkezett a csapat második kislemeze Raid The Universe címmel, amelyhez egy lenyűgöző szöveges videó is készült. A szöveget az Univerzum határainak feszegetése ihlette, pontosabban az, ha nem használjuk ki a képességünket, hogy minél többet fedezzünk fel a világegyetemből, az bizony óriási hiba.

Szeretett barátaink, itt az ideje, hogy kövessetek minket egy űrutazásra! A 3D technológiával készült animáció mestere Haris Kountouris (...aki sok más csapat mellett a Rotting Christ-tal, a Sabatonnal, a Machine Head-del és a Powerwolffal is dolgozott már... ) egy egész Univerzumot kreált nektek, hogy velünk portyázhassatok!
Gyertek, csatlakozzatok hozzánk és élvezzétek a csillagok felé tartó utazást!

Íme, a videó:

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr2118059530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása