Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Avatar-betétdal feldolgozásával rukkolt elő Manuela Kraller!

2023. január 13. - Jurancsik Eszter

ezgif_com-gif-maker_3.jpg

Utoljára 2020 októberében hallatott magáról Manuela Kraller, amikor is Alanae név alatt kiadta első szóló dalát Return To Elements címmel, ezt követően azonban az egykori Xandria-frontlány eltűnt a közösségi médiából.

Ennek okát tegnap fedte fel Facebookján, egy posztban elárulta: egészségi problémái támadtak, és a mihamarabbi gyógyulás érdekében visszavonult a nyilvánosságtól, azonban rajongóit nem felejtette el. Átnevezte projektjét, amely mostantól Anaya név alatt fut, illetve azt is elárulta az énekesnő, hogy ennek történetét később meséli el.

Egy feldolgozás dallal ünnepli Manuela visszatérését, amely nem más, mint a tavaly mozikba került Avatar 2.-ből ismert The Songchord című szerzemény újragondolása. Íme, Manuela verziója:

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr9418025506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása