Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Anaya - új projektnévvel tér vissza Manuela Kraller

2023. január 13. - Jurancsik Eszter

maxresdefault_11.jpg

Jó ideje nem lehetett hallani Manuela Krallerről, akit először a Haggard, majd a Xandria énekesnőjeként ismerhetett meg a metal kedvelő közönség - utóbbi zenekarnak 2010 és 2013 között volt a frontasszonya.

2020 őszén Alanae név alatt kiadta első szóló kislemezét, amely a Return To Elements címet viselte, szó esett egy albumról is, ám a szám megjelenését követően csend borult Manuela háza tájára, amelynek okára ma adott magyarázatot. Mint kiderült, a német énekesnő egészségében kedvezőtlen változások következtek be, ezért nem hallatott eddig magáról.

Kedves rajongóim, hosszú idő eltelt és biztosan sokan kérdeztétek magatokban, hol vagyok. Egészségügyi problémáim voltak, és rendbe kellett hoznom a testemet, hogy újra a zenei világ részese lehessek. Tudom, néhányotok számára a közösségi médiától való távollétem ijesztő lehetett, de ez feltétlenül szükséges volt a gyógyulásomhoz.

- kezdte sorait Manu.

Meg kellett tanulnom néhány leckét az életemben, keményen dolgoztam, hogy bizonyos nehézségeket leküzdjek, de a zene és a ti folyamatos támogatásotok mindig a fényt jelentette a múlt sötét időszakaiban. Még ha ez az eltávolodás érzését is keltette, a szívem nem távolodott el a tiétektől. Remélem, hogy Ti is ezt érzitek! 

Azt is felfedte: Alanae-ről Anaya-ra változtatta projektje nevét, ám döntését később kívánja megindokolni.

mmm_1.jpg

Ez a bejegyzés túl rövid lenne ahhoz, hogy elmagyarázzam, ezért nemsokára egy videót teszek közzé, amelyben több információt fogok árulok el az új névről, az elmúlt két évemről és a jövőbeli terveimről. De ne aggódjatok, nem fogom kétévente megváltoztatni a projektem nevét! Ennek a névnek nagyon mély értelme van számomra, és hamarosan többet megtudhattok róla. Holnap az Anaya projektem születését egy vadonatúj dallal szeretném megünnepelni. Tiszta szívből örülök, hogy ezzel a névvel új útra léphetek!

Manuela Mathias Fritsche-szel karöltve készítette el új dalát, aki egy igen tehetséges zenész, illetve azt is elárulta az énekesnő: egy coverről van szó.

Remélem, hogy egészségesek és boldogok vagytok, és örömökkel teli életet éltek. Ezt kívánom Nektek! Szeretettel Manuela.

- zárta sorait.

Manuela a Xandriából történő távozását követően Hashimoto-szindrómával küzdött, ami a pajzsmirigy krónikus gyulladásos állapotát jelenti, elmondása szerint pedig megértette a betegség lelki okát, ugyanis miután otthagyta a zenekart, egy évig nem énekelt és befojtotta az érzéseit. Később Tobias Gut-tal közös projektjéről, a Valkea Valo-ról adott hírt, ám a formációról azóta nem tudni, hogy merre tart.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr3718025088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása