Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Így hangzik a Within Temptation The Reckoning-ja Amy Lee-vel!

2022. december 02. - Jurancsik Eszter

withintemptationevanescence-2019.jpg

Javában zajlik a holland Within Temptation és az arkansasi Evanescence Worlds Collide elnevezésű turnéja, amelynek keretein belül a két együttes közösen járja a világot. A turné eredetileg 2020 őszére lett betervezve, ám az akkor tomboló covid-19 járvány miatt többször halasztásra került.

November 30-án Amszterdamban, a Ziggo Dome nevű koncerthelyszínen lépett fel a két zenekar. A kezdetben gótikus-szimfonikus, mára modern hangzásra áttért Within Temptation The Reckoning című dala 2018 őszén jelent meg, amely a "Resist" című albumon kapott helyet, és a Papa Roach-frontember Jacoby Shaddix vendégénekelt benne. Nem kis meglepetés fogadta a rajongókat, amikor a szám közepén a színpadon termett Amy Lee, és közösen énekelték végig a szerzeményt.

Azonban Sharon viszonozta a kedves gesztust, így az Evanescence Use My Voice című dalában ő is feltűnt Amy mellett. Eredetileg is hemzsegett a vendégművészektől a szerzemény, így nem volt kérdés, hogy ezt a számot Sharonnal közösen adják elő.

Íme, két videó:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr4917992776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása