Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Megérkezett a Within Temptation vadonatúj kisfilmje

A The Reckoninghez forogtak a kamerák.

2018. szeptember 24. - Sarok Bettina

screenshot_2018-09-24_3_within_temptation_the_reckoning_feat_jacoby_shaddix_official_music_video_youtube.png

Hamarosan a boltok polcaira kerül a hollandok hetedik albuma, a Resist. A korong beharangozója nemrégiben debütált, a választás pedig a Jacoby Shaddix-szel rögzített The Reckoning című dal volt. A nóta akkor egy dalszöveges video keretein belül került fel a csapat hivatalos YouTube-csatornájára, ám nem sokkal később bejelentették, hogy ugyanezen számhoz készül majd első kisfilmjük is.

A várva várt újdonságra nem is kellett sokat várni, ugyanis néhány órája megérkezett a különleges képi világgal rendelkező tétel. Érdekesség, hogy - ahogyan az a Raise Your Banner című dal esetében történt -, a forgatásról is kiszivárogtak bizonyos fotók, ám az oldal, melyen publikálva lett úgy értesült, hogy az első video a Raise Your Bannerhez készül, ami szintén egy duett, az In Flames frontemberével.

Íme az újdonság:

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr5414260581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása