Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Lzzy Hale nem tartja kizártnak, hogy szólólemezt készítsen

2022. november 02. - Jurancsik Eszter

lzzy-hale-gibson-explorer.jpg

Egy internetes metal magazin beszélgetett nemrég a pennsylvaniai Halestorm frontlányával, Lzzy Hale-lel, a riporter pedig megkérdezte, tervez-e valaha szólóalbumot kiadni az énekesnő.

Nem zárom ki ezt a lehetőséget! A srácok a zenekarban tulajdonképpen könyörögnek nekem, hogy csináljam meg. Ők azok, akik azt kérdezik: 'Hé, csinálhatnál egy szólóalbumot, hogy legyen egy kis időnk pihenni?'  Rengeteg dalom van, amelyeket el tudnék képzelni egy saját albumon. Ezek a szerzemények hatással voltak a zenekaromra is.

- kezdte el fejtegetni az esetleges szólómunka témáját Lzzy.

Tehát abszolút benne van a pakliban, a zenésztársaim pedig mindenben támogatnak. Annyira segítőkészek, hogy már-már idegesítő!

- nevet az énekesnő, akinek persze esze ágában sincs elhagyni az együttest.

Ők a szövetségeseim, szerintem sokkal jobban ismernek, mint én saját magamat, de még talán a családomnál is jobban! És mindig olyan döntéseket hozunk, amelyek mindegyikünk számára megfelelőek. Soha nem szabtam meg, hogy ki mit vegyen fel, vagy mit csináljon.

letoltes_11.jpg

Mindannyian egy célért küzdünk, ahogy mindig is tettük. Minden egyes pillanatban azért harcolunk, hogy önmagunk legyünk, és a zenekar pillérei. A múltban akadtak, akik megpróbáltak minket egymás ellen hangolni, például azt mondták nekem, hogy hagyjam el a zenekart, és kezdjek szólókarrierbe, vagy hogy a bátyám (Arejay, a csapat dobosa - a szerk.) nem elég jó. Viszont ha valamelyikünk kiszáll a bandából, az már nem lesz többé az a Halestorm. 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr3117969022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása