Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Új basszusgitárossal tér vissza a Lovebites

2022. október 25. - Jurancsik Eszter

312408833_678854663602325_3063796397419177538_n.jpg

2021 augusztusában jelentette be a csak lányokból álló japán heavy/power metalos Lovebites, hogy basszusgitárosuk, Miho távozik a formációból. A zenészlány indoklása szerint mind szakmailag, mind a magánéletét illetően szeretné kibővíteni látásmódját, és bár a menedzsment mindent megtett, hogy maradásra bírják Mihót, végül belátták: el kell őt engedniük.

A négyfősre fogyatkozott banda - Asami énekes, Haruna dobos, Midori és Miyako gitárosok - megnyugtatta a fanokat, hogy a Lovebites nem oszlik fel, de szükségük van némi szünetre, hogy átgondolják a további terveket és új tagot keressenek Miho helyére.

Tegnap tudatta rajongótáborával a zenekar, hogy megtalálták új basszerosukat. Az újdonsült bandatag neve Fami, mindössze 20 éves, és tinédzser kora óta van színpadi tapasztalata.

Hosszú válogatások után nagy örömmel jelentjük be, hogy Fami az új basszusgitárosunk. Szeretnénk köszönetet mondani minden rajongónknak, akik támogattak minket a szünet ideje alatt, valamint minden basszusgitárosnak és zenésznek a világ minden tájáról, akik részt vettek a meghallgatáson. Most újra egy 5 tagú csapat vagyunk, erősebbek és lelkesebbek, hogy újra megoszthassuk veletek a heavy metal zenénket, valamint hogy az új Lovebitesként láthassunk titeket élőben a koncerteken. Ez a nap hamarosan eljön, kérlek, várjatok még egy kicsit. A zenekar új felállása végre bevetésre készen áll, és ismét bebizonyítsa, hogy a heavy metal nem hal meg!

- örvendezett a csapat a Facebookon.

lovebites.jpg

Balról: Midori, Fami, Asami, Haruna és Miyako alkotja az új felállású Lovebitest

Ennek örömére a banda közzétette a Bravehearted című daluk egy rövidített változatát - a szerzemény a formáció "Awakening from Abyss" című első albumán kapott helyett, amely korong 2017-ben jelent meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr7417962392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása