Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Lovebites - Miho kilépett, a csapat szünetet tart

2021. augusztus 17. - Jurancsik Eszter

154225863_279254080229054_6321103591350869_n.jpg

Miho (balról a második) elhagyta a Lovebitest

Márciusban jelent meg az öt japán lányból álló heavy/power metal banda, a Lovebites középlemeze Glory, Glory To The World, amelyről a címadó dal klip formájában is kijött, ám ezt követően csend borult a tokiói csapat háza tájára.

A lányok azonban most felfedték a szótlanság okát - Miho, az együttes basszusgitárosa ugyanis távozott a formációból.

"A mai naptól, 2021. augusztus 17-től Miho már nem tagja a Lovebitesnak. Ennek eredményeként az együttes szünetet tart egy ideig."

Miho a következőket üzente rajongóinak:

"Minden szerető és támogató rajongómnak! Nagyon nehéz volt meghoznom ezt a döntést, de ezúton jelentem be, hogy 2021. augusztus 17-ével elhagyom a Lovebitest. A világ jelenlegi állapotát tekintve lehetetlen lett volna megoldani, hogy személyesen búcsúzzak el tőletek, ezért őszintén sajnálom, hogy sokatokat sokkolt ez a hirtelen bejelentés. Az elmúlt néhány évben önvizsgálatot folytattam és újragondoltam, hogyan lehetek önmagam zenészként. Ha visszatekintek, ez az időszak lehetőséget adott arra, hogy mind a szakmai, mind a privát életemben kibővítsem a látásmódomat."

miho.jpg

"A Lovebites 2016 óta volt az életem, és mindig is a legszebb emlékeim között lesz, különösen a Wacken Open Air-en való fellépés váltotta valóra az egyik álmomat, amely egykor lehetetlennek tűnt. Nemigen lettem volna képes ezekre a zenésztársaim, a személyzet és a rajongók határtalan szeretete és támogatása nélkül. Szavakkal nem tudom leírni, hogy mennyire hálás vagyok mindenért. Elválnak tehát útjaim a zenekarétól. A heavy metal-szellemem azonban életben marad! A Lovebites is tovább él, így nagyon remélem, hogy mindannyian ugyanolyan szeretettel lesztek irántuk. Még egyszer nagyon köszönöm a sok szeretetet és támogatást. Remélem, hogy egy nap hamarosan újra találkozunk. Miho."


A csapat megmaradt tagjai - Asami, Miyako, Haruna és Midori - eképpen búcsúztatták kolleginájukat:

"Kedves rajongóink, először is szeretnénk megköszönni, hogy mindig támogatjátok a zenekart! Tudatnunk kell veletek, hogy basszusgitárosunk, Miho elhagyja az együttest. Nagyon sajnáljuk, hogy ilyen szomorú hírt kell közölnünk mindenkivel, aki támogat bennünket. Miután Miho közölte velünk, hogy a kilépésén gondolkodik, a csapat és a stábunk számtalan megbeszélést folytatott, hogy megoldást találjanak a problémákra és Miho maradhasson. De végül úgy döntöttünk, hogy tiszteletben tartjuk a döntését."

84692440_1045701449161952_8888500983043194880_n.jpg


"Amikor a rajongóinkra gondolunk, együtt érzünk velük, nehezen találjuk most a megfelelő szavakat. Ez nagyon nehéz, de azt is tudatnunk kell veletek, hogy egy időre felfüggesztjük tevékenységünket Lovebites néven. Azonban visszatérünk! Addig is türelmeteket kérjük. Köszönjük mindenkinek, hogy továbbra is támogatjátok a Lovebitest éppúgy, mint Miho jövőjét. Lovebites - Asami, Midori, Miyako, Haruna."


A Lovebites 2016-ban alakult, az öt év alatt három albumot is kiadtak a csajok: Awakening from Abyss (2017), Clockwork Immortality (2018) és a 2020 januárjában megjelent Electric Pentagram. Olyan neves rendezvényeken léphettek fel a lányok, mint az angliai Download fesztivál vagy a Bloodstock Open Air, a Wacken, de láthatták a rajongók őket a DragonForce előzenekaraként és a Halestorm Japánt érintő turnéján a pennsylvaniai csapat énekesnőjével, Lzzy Hale-lel is egy színpadra álltak. 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr2416662966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása