Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Feldolgozásokkal teli EP-t ad ki újra a Halestorm - két dal már elkészült

2022. október 14. - Jurancsik Eszter

gibson-lzzy-hale-explorerbird_1.jpeg

"ReAniMate 3.0: The CoVeRs eP" címmel, 2017-ben jelent meg a Halestorm különleges középlemeze, amelyen olyan dalok feldolgozásai kaptak helyet, mint a Whitesnake-klasszikus Still of the Night vagy a Ride the Lightning a Metallicától.

Lzzy Hale, a pennsylvaniai csapat énekesnője most elárulta: készülőben van az EP folytatása, amely a "ReAniMate 4.0: The CoVeRs eP" címet fogja viselni.

Tulajdonképpen már elkezdtük a felvételeket. Két dalt már rögzítettünk Nashville-ben, mielőtt a turnénk elkezdődött. De egyelőre nem mondhatom el, hogy melyek ezek. De jó pár ötletünk van.

- mesélte a karizmatikus frontasszony, akinek csapata mindig nyitott volt a coverek gyártására, legutóbb a The Who Long Live Rock-ját hallhattuk tőlük ily formában.

Mindig is szerettem popdalokat feldolgozni. Ilyenek például Lady Gagától a Bad Romance, a Daft Punktól a Get Lucky vagy a Twenty One Pilotstól a Heathens. Számomra ezek a legszórakoztatóbbak. De szeretem az olyan kihívásokat is, mint a klasszikus Metallica vagy Soundgarden-dalok zsenialitása. Ez volt a legnagyobb kihívás, mert annyira tisztelem azt a korszakot, hogy nem akartam elrontani. Tiszteletet akartam nekik adni, és nem akartam semmit sem megváltoztatni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr3917954074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása