Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Majdnem teljesen elkészült Doro új albuma

2022. október 05. - Jurancsik Eszter

161378_doro_2022_jamie_mcisaac_1200x630_011c6919.jpg

Nem unatkozik a németek metálkirálynője, hiszen Doro, amellett hogy szorgosan dolgozik új albumán, szeptemberben újra kiadta a Warlock nagy sikerű "Triumph And Agony" című korongját, amelyen olyan húzós dalok hallhatók, mint a Für Immer, az All We Are vagy a Kiss of Death - így ünnepelve meg a mű 35. születésnapját.

Az énekesnő utolsó szólólemeze "Forever Warriors/Forever United" címmel jelent meg 2018 augusztusában. Hónapok óta tudjuk, hogy Doro újabb anyagon dolgozik, amelynek folyamatáról most részleteket árult el a Metal Rules nevű magazinnak, amelyből kiderült: az új dalok nagyrészt elkészültek.

Az új lemez már majdnem elkészült. Körülbelül 80 százalékban kész van, és fantasztikus dalok vannak rajta! Éppúgy nagy himnuszok, gyors dalok, mint néhány igazán érzelmes dal. Szóval a lemez 80 százaléka már kész van. Azaz, a dalszerzés 80 százaléka kész, és már rengeteg anyagot felvettünk. 

- mesélte az énekesnő, akinek ez lesz sorjában a 15. szólóalbuma, és a tervek szerint jövőre kerül boltokba. 

De mennyire lesz hasonló a Forever Warriors/Forever United-hez?

Hasonló lesz, csak nem dupla CD lesz a csomagban. Jövőre lesz 40 éve, hogy színpadon állok. Ennek kapcsán is szeretnék valami különlegeset csinálni, de az új album csak egy CD-t tartalmaz majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr3617947112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása