Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Új kisfilmjét forgatja a Xandria

2022. július 09. - Jurancsik Eszter

0028760730_10.jpg

Főnixként született újjá a német Xandria, amelynek legénysége Marco Heubaum alapítót kívéve teljesen lecserélődött. A vérfrissítésen átesett szimfometalosok új frontasszonya a 30 éves, görög-francia származású Ambre Vourvahis lett, aki remek hangi adottságokkal rendelkezik, az egzotikus külsejű énekesnő pedig elmondta: szívét-lelkét beleadja a csapattal való munkába.

A zenekar május végén publikálta vadonatúj szerzeményét, amely találóan a Reborn címet viselte, mintegy demonstrálva azt, hogy bár a csapatot sokan leírták Dianne van Giersbergen nagy port kavaró kilépése után, ők nem hagyták veszni a zene iránti szeretetüket.

A napokban a banda felfedte: újabb videoklipen dolgoznak, javában forognak a kamerák a következő dalhoz, amelyről ígéretük szerint hamarosan többet is megtudhatunk. Dolgoznak új nagylemezükön is, azonban a kiadványról még nem osztott meg semmit az együttes.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr1017878391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása