Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Közös turnéra indul a Visions of Atlantis és a Xandria

2022. július 06. - Jurancsik Eszter

fotojet_2_11.jpg

Egy igen erős lemezzel jelentkezett májusban a francia/olasz/osztrák tagokat számláló Visions of Atlantis, akik e kiadvánnyal magasabb szintre emelték a szimfonikus metált - a "Pirates" címet viselő korong telis-tele van jobbnál jobb dalokkal, Clémentine Delauney hangja pedig minden eddiginél erőteljesebben cseng.

Ezen felbuzdulva a formáció turnéra indul szeptemberben a német Xandria társaságában Symphonic Metal Nights elnevezés alatt, akik néhány héttel ezelőtt szülték újjá magukat a Reborn című dal képében. A zenekar 2017 óta nemigen hallatott érdemben magáról, Dianne van Giersbergen botrányoktól cseppet sem mentes kilépését követően Aeva Maurelle (ex-Aeverium) segítette ki a fiúkat a lefixált koncerteken, aztán csend borult a csapat háza tájára. 

Májusban jelentették be, hogy megtalálták új énekesnőjüket Ambre Vourvahis személyében, a görög-francia hölgy hangja pedig kifogástalanul szól a fent említett dalban.

A fellépéssorozat szeptember 8-án, Hamburgban kezdődik és október 15-én, a svájci Wetzikonban ér véget. Magyar helyszín ugyan nem szerepel a felsorolásban, de az utazni szerető rajongók szeptember 23-án, Bécsben elcsíphetik a két együttest.

281150547_10160326579596052_8381554100273516648_n.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr1217876507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása