Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Evanescence: megvan az új gitáros

2022. május 24. - Jurancsik Eszter

hqj4hxq88nyfz3nszffbfq-970-80_1.jpg

Szombaton jelentette be az Evanescence, miszerint az őket 2015 óta erősítő, német származású gitáros, Jen Majura távozik köreikből. Az okokra nem tért ki sem a csapat, sem a zenészlány, Amy Lee és a srácok egy rövid posztban tudatták a hírt, és elmondták: mindig szeretni és támogatni fogják Jent, aki szintén egy pár soros bejegyzésben árulta el Twitterén: nem önszántából hagyta el a zenekart, de senkire nem haragszik és a közösen eltöltött évekre mindig szeretettel emlékezik majd. 

Tegnap a banda bejelentette: megtalálták Jen utódját, aki nem más, mint Tim McCord, aki korábban már tagja volt az együttesnek, először a csapat 2011-es, saját magáról elnevezett albumán hallhattuk játékát. Emellett a közelgő turnén az ausztrál Sick Puppies nevű rock/post grunge csapat zenésze, Emma Anzai is kisegíti a formációt - az első ilyen különleges koncert június 5-én, Athnénban lesz, itt kezdi meg ugyanis európai turnéját a zenekar, amely 19-én, a finnországi Tamperében ér véget. 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr8117838969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása