Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Mortemia: Heidi Parviaiennel készült az új dal

2022. május 07. - Jurancsik Eszter

fotojet_2_10.jpg

Rengeteg tehetséges énekesnővel dolgozott együtt az első körben Sirenia kapcsán ismert Morten Veland, aki Mortemia nevű projektjét 2009-ben alapította. Olyan nevekkel dolgozott már együtt, mint Liv Kristine (ex-Leaves' Eyes, ex-Coldbound,  Midnattsol), Madeleine Liljestam (ELEINE), Marcela Bovio (ex-Stream of Passion, Dark Horse White Horse, Mayan), Alessia Scolletti (ex-Overtures, Temperance), Melissa Bonny (Ad Infinitum, ex-Rage of Light), Maja Shining (Forever Still), Brittney Slayes (Unleash the Archers) vagy legutóbb Erica Ohlsson (Metalite).

Tegnap jelent meg a digitális platformokon a norvég zenész legújabb szerzeménye, amelyben nem más kapta meg a mikrofont, mint a finn Heidi Parviainen, aki először az Amberian Dawn énekesnője volt, majd 2015-ben Dark Sarah néven alapított saját zenekart. 

Az új dal a Veiled in Despair címet viseli, íme:

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr7017826313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása