Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Dalpremier: Temperance - Set Yourself Free

2022. április 01. - Jurancsik Eszter

temperance-band.jpg

"Diamanti" címmel novemberben küldte boltokba hatodik nagylemezét az olasz Temperance, amelyről kislemez formájában napvilágot látott a Pure Life Unfold, a Breaking The Rules of Heavy Metal és a címadó dal is.

Alessia Scolletti és a fiúk most kihozták a negyedik dalt is - választásuk a Set Yourself Free című szerzeményre esett, amely bonus trackként szerepel az albumon, és amely számról Marco Pastorino énekes-gitáros így mesélt:

A 'Set Yourself Free' alighanem a legmodernebb metal szám, amit a Diamanti munkálatai során rögzítettünk. Ez egy extra dal, különleges pillanatokra, ezért úgy döntöttünk, hogy kiadjuk, így ünnepelve meg a két év utáni visszatérésünket a színpadra. Élvezzétek és énekeljétek velünk!

Énekeld Te is a csapattal a dalt!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr8917794873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása