Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Nyáron jelenik meg az Eye of Melian első albuma

2022. február 07. - Jurancsik Eszter

254936655_312890824002494_7176718471217190060_n_1.jpg

A holland Delaint alapító és tavaly februárban feloszlató Martijn Westerholt Johanna Kurkela énekesnővel (akit az Auri-ból ismerhetünk), Mikko P. Mustonen producerrel és Robin La Joy dalszövegíróval közösen egy új formációt hívott életre. A csapat az Eye of Melian nevet kapta, két dallal (The Bell és Vita Nova) pedig már meg is örvendeztették a rajongókat, mai hírlevelükben pedig felfedték: nyáron érkezik debütáló albumuk.

Szeretnénk fényt deríteni néhány részletre a hamarosan megjelenő debütáló albumunkkal kapcsolatban! Készen álltok néhány izgalmas hírre? A lemez "Legends of Light" címmel fog megjelenni nyár elején! Szuper izgatottak vagyunk, hogy az album elkészült (már majdnem teljesen kész), és alig várjuk, hogy megoszthassuk veletek! 

Mint ismeretes, tavaly február 15-én robbant bombaként a hír, miszerint a Delain az addig ismert formában megszűnik létezni - gyakorlatilag feloszlott a zenekar. Charlotte Wessels énekesnő, Timo Somers gitáros és Otto Schimmelpenninck van der Oije basszer kiléptek az együttesből. Martijn 2002-ben, saját projektjeként alapította a Delaint, és a jövőben is így kívánja folytatni, ám a változások óta nem érkeztek friss hírek új tervekről. A zenekar hat nagylemezt és egy koncert DVD-t készített együtt.

unnamed_18.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr1317271678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása