Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Márciusban adja ki első kislemezét Floor Jansen

2022. január 15. - Jurancsik Eszter

nightwish_janablomqvist_33a7919-800x516.jpg

A Nightwish holland énekesnője a mai napon jelentette be, miszerint március 25-én megjelenteti első szóló kislemezét. Eddig is tudni lehetett, hogy Floor szólóalbumon dolgozik, eddig főleg coverekkel tartotta karban a hangját, tavasszal viszont első szóló dala is elérhető lesz, amiről azt is felfedte: nem metal szerzeményről van szó.

Mint azt tudjátok, zenét írok, hiszen hónapok óta erről beszélek nektek. Eddig csupán annyit mondtam, hogy 'Jön egy új dal.' Rengeteg szám elkészült, és most már tényleg van egy közülük, ami készen áll a megjelenésre. Tehát, amit ma elárulhatok nektek, hogy ez a dal március 25-én jelenik meg. Most már megkezdődhet a visszaszámlálás.

- lelkendezett az énekesnő, majd elárulta azt is, hogy a dal és az album keveri a műfajokat, nem rock-és metal kiadvány lesz, de ezen műfajok elemei is felfedezhetők lesznek a számokban.

Korábban Floor azt is elmondta: a 2019-es Beste Zangers elnevezésű holland szórakoztató műsorban való szereplése nyitotta meg számára az utakat más műfajok felé is, hiszen a tévézénők éppúgy láthatták latin popot, mint reggae-t énekelni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr6916813620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása