Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Klippremier: Infected Rain ft. Heidi Shepherd - The Realm of Chaos

2021. december 09. - Jurancsik Eszter

fotojet_4_5.jpg

A Lena Scissorhands vezette Infected Rain Ecdysis címre keresztelt új albuma 2022 januárjában kerül boltokba, a Postmortem Pt. 1 és a Fighter című szerzemények már klipes formában is megjelentek a készülő korongról, amely immár a moldáv csapat ötödik sorlemeze lesz, egyben a második a 2019-es Endorphin (kritika ITT olvasható) után, amelyet a Napalm Records gondozásában adnak ki.

Nemrégiben tudhattuk meg, hogy a zenekar újabb videóval készül, a The Realm of Chaos című dalt láthatjuk, amelynek különlegessége, hogy a kaliforniai Butcher Babies egyik frontasszonya, Heidi Shepherd vendégszerepel benne. 
Lena így mesélt a dalról:
A The Realm of Chaost a 2020-ban mindenki által átélt masszív depresszió ihlette. Annak az elveszett nemzetnek és megzavarodott társadalomnak ajánlottuk a dalt, amelyben most élünk. Barátnőmmel, Heidivel könyörgünk mindenkinek, hogy ne meneküljön tovább, hanem lássa meg a tragikus valóságot, amelyben létezünk.
A mai napon megérkezett a klip, íme:

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr1216779212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása