Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Mortemia: Brittney Slayes-szel készül az új dal

2021. december 04. - Jurancsik Eszter

fotojet_3_5.jpg

Morten Veland 2009-ben alapította szólóprojektjét Mortemia elnevezés alatt, és eddig olyan nagyszerű énekesnőkkel dolgozott már együtt Morten, mint Liv Kristine (ex-Leaves' Eyes, ex-Coldbound,  Midnattsol), Madeleine Liljestam (ELEINE), Marcela Bovio (ex-Stream of Passion, Dark Horse White Horse, Mayan), Alessia Scolletti (ex-Overtures, Temperance), vagy Melissa Bonny (Ad Infinitum, ex-Rage of Light).

Bár a prioritásnak számító Sirenia jelenleg pihenőpályán van, hiszen a pandémia miatt turnézni ők sem tudnak, a Mortemia annál aktívabb. A legutóbbi, Melissa Bonnyval közös dal, a Devastation Bound után újabb szerzemény készül My Demons and I címmel, a vendégénekesnő pedig ezúttal a kanadai Unleash the Archers frontlánya, Brittney Slayes lesz.

Én és Brittney még 2016-ban találkoztunk, amikor a Sirenia és az Unleash the Archers három másik zenekarral együtt turnézott Európában. Brittney énekteljesítménye azonnal lenyűgözött, emellett keményen dolgozik és csodálatos személyiség. Rendkívül tág hangterjedelme és erős hangja van, úgy gondolom, hogy tökéletesen illik ehhez a dalhoz. Ez egyértelműen az egyik legsúlyosabb dal, amit valaha írtam. Igazán megitsztelve és hálásnak érzem magam, hogy Brittney is részt vesz ebben a projektben, és már nagyon várom, hogy megoszthassam ezt a dalt mindannyiótokkal

- mesélte Morten, a dal pedig december 10-ével lesz hallható a digitális platformokon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr9316773496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása