Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Evanescence, Halestorm: együtt énekelte a Linkin Park dalát Amy Lee és Lzzy Hale - Heavy

2021. november 06. - Jurancsik Eszter

amy-lee-lzzy-hale.jpg

November elején indult egy közös turnéra az arkansasi Evanescence és a pennsylvaniai Halestorm - a bulik december 18-ig tartanak. A zenekarok frontasszonyai, Amy Lee és Lzzy Hale igen szoros barátságot ápolnak egymással, többször léptek fel együtt, tegnap pedig, az Oregon állambeli Portlandben adott koncertjükön egy kis extra csemegével is meglepték a rajongókat.

A Linkin Park 2017 májusában adta ki "One More Light" című albumát, amely sajnálatos módon az utolsó kiadvány volt az énekes Chester Benningtonnal - a zenész ugyanis két hónap múlva öngyilkosság következtében vesztette életét. 

Ezen a lemezen kapott helyet a Kiara Saulters-szel, művésznevén Kiirával felvett Heavy című szerzemény is, amelyet a két énekesnő tegnap a fellépésen is előadott - íme, a dal kettejük előadásában:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr4716748046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása