Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Tarja: ismételt koncerthalasztások

2021. augusztus 20. - Jurancsik Eszter

tarja_11.jpg

Tavaly, október 23-án érkezett volna hazánkba Tarja Turunen, azonban a koronavírus-járvány elszabadulása miatt idén október 22-re csúsztatta a Barba Negrába ígért bulit.

Bár számos országban enyhítéseket vezettek be a nyár beköszöntével, még mindig nem jelenthető ki, hogy a világ sikeresen letudta a vírust, Tarja nehéz szívvel, de ismét elhalasztotta a turnét - alább láthatók az új dátumok, a budapesti koncert 2022. október 21-re lett ütemezve.

Mindazonáltal a finn szépség nem lógatja a lábát: nemrégiben derült ki ugyanis, hogy könyvet ír Singing In My Blood címmel, amely kiadvány végigvezeti az olvasót az énekesnő gyerekkorától egészen napjainkig - természetesen rengeteg titkot felfedve és sok-sok fotóval illusztrálva.

Tarja 2019-ben kiadott albumát, az In The Raw-t népszerűsítette éppen, amikor a pandémia miatt ő is visszavonulót fújt. 2020 májusában Extra Raw címmel különleges lemezt dobott piacra, amely hét dalt tartalmazott a stúdióalbumról, különleges verzióban.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr2716665984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása