Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Együtt érkezik 2024-ben Budapestre az Arch Enemy, a Soilwork és az In Flames

2023. november 20. - Jurancsik Eszter

arch-enemy-2023.jpg

'Rising From The North' elnevezés alatt, 2024. október 23-án a budapesti Barba Negrában ad koncertet három svéd csapat: az Arch Enemy, a Soilwork és az In Flames.

Végre bejelenthetjük a nagyszerű hírt, hogy az elmúlt legalább egy évtized egyik legnagyobb turnéfelállását láthatjátok! Nagyon izgatottak vagyunk, és rohadtul biztosak vagyunk benne, hogy ez az a koncertkörút, amire már nagyon sokan vágytak. Az Arch Enemyvel és az In Flames-szel is régóta ismerjük egymást, szóval készüljetek fel egy abszolút legendás svéd dallamos metal támadásra!

- áll a Soilwork frontemberének, Björn Stridnek Facebookos bejegyzésében.

A zenekar "Övergivenheten" című albuma 2022 augusztusában jelent meg, míg az In Flames "Foregone" címmel adta ki tizennegyedik sorlemezét idén februárban.

Az Arch Enemy tavaly nyáron küldte boltokba "Deceivers" címre keresztelt korongját, amellyel egyszer már koncerteztek hazánkban.

Elképesztő svéd metal őrület jön Európa-szerte 2024-ben! Egészen az Arch Enemy korai napjaira visszamenőleg nyúlik vissza közös történetünk az In Flames-szel és a Soilwork-kel. Szuper izgatottak vagyunk, hogy ezt a különleges turnét svéd barátainkkal tartjuk meg - gyerünk!!!

- lelkendezett a banda gitárosa, Michael Amott.

A jegyek értékesítése 2023. november 24-től indul.

1120if.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr1418263047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása