Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Klippremier: Spiritbox - Hurt You

2021. augusztus 20. - Jurancsik Eszter

spiritbox-promo-2021.jpg

2016-ban alakult a kanadai Spiritbox Mike Stringer gitáros és felesége, az énekesnő Courtney LaPlante által, akik korábban az Iwrestledabearonce nevű zenekar tagjai voltak. 2017-ben EP-t adtak ki, amely a Spiritbox nevet kapta, majd 2018-ban csatlakozott hozzájuk Bill Crook

Műfajilag eppúgy jellemző zenéjükre a post-metalcore, mint a progresszív metal  és az alternatív metal, modern elemekkel vegyítve, az énekesnő Courtney pedig egyaránt alkalmazza a tiszta éneket és a hörgést is előadásmódjában.

spiritbox-featured.jpg

A trió debütáló albuma 2021. szeptember 17-én jelenik meg Eternal Blue címmel, amelynek dallistája a következő:

1. Sun Killer
2. Hurt You
3. Yellowjacket (feat. Architects’ Sam Carter)
4. The Summit
5. Secret Garden
6. Silk In The Strings
7. Holy Roller
8. Eternal Blue
9. We Live In A Strange World
10. Halcyon
11. Circle With Me
12. Constance

A borító:

 spiritbox-eternal-blue-artwork.jpg

A hamarosan boltokba kerülő lemezről elérhető a Youtube-on, a Constance, a Circle With Me és a Holy Roller klipje, ma pedig megérkezett az új dal, a Hurt You, amelyről Courtney így mesélt:

"A dal a mérgező párkapcsolatokról és a társfüggőségről szól, valamint arról az érzésről, amikor tudod, hogy valami kudarcra van ítélve, de mégis belemész..."

Íme, a videó:

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr6916665598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása