Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Anneke van Giersbergen is kipróbálja magát a Beste Zangersben

2021. július 15. - Jurancsik Eszter

band-photo-anneke-van-giersbergen-24971.jpg

A Beste Zangers egy holland televíziós program, amelynek lényege, hogy ismert énekesek adnak elő dalokat más-más műfajokból. Floor Jansen, a Nightwish énekesnője 2019-ben szerepelt a műsorban, elmondása szerint igencsak élvezte, hogy kipróbálhatta magát a reggaetonban, a latin popban és más műfajokban.

Most újabb holland metálénekesnő jelentette be, hogy láthatjuk a műsorban: Anneke van Giersbergen boldogan tette közzé Facebookján, hogy elvállalta a készítők felkérését a szereplésre.

Nagy örömmel jelentem be, hogy részt veszek a holland Beste Zangersben! Minden epizódban egy énekes áll a középpontban, akinek az összes többi művész szerenádot ad. Varázslatos élmény lesz együtt énekelni ezzel a csodálatos csapattal!

Az énekesnő egyébként februárban jelentkezett új szólóalbummal, amely a The Darkest Skies Are The Brightest címet viselte, és házasságának válságáról szólt - ám a kapcsolatot sikerült megmenteni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr4616628716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása