Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Újabb dallal készül Anette Olzon

2021. július 14. - Jurancsik Eszter

olzonpic621.jpeg

Nemrégiben fedte fel Anette Olzon, miszerint új szólólemeze szeptember 10-ével landol a boltok polcain, amely korongnak a Strong címet adta.

Június 21-ével debütált az új lemez beharangozója, a Parasite, amely nóta jóval keményebben szól, mint Anette eddigi szóló munkái, albumának producere pedig nem más, mint a zenemágus Magnus Karlsson, aki rengeteg énekessel dolgozott már együtt, és tavaly alakult, csak női hangokból álló Heart Healer nevű projektjében Anette is szerepel. Férje, a Pain-ből ismert Johan Husgafvel is játszik a lemezen, őt hallhatjuk basszusgitározni.

Az énekesnő Instagramján jelentette be: jövő héten új szerzeménnyel készül megörvendeztetni rajongótáborát.

Készen álltok egy új dalra a jövő héten?

- tette fel a kérdést a képmegosztó oldalon, a rajongók pedig természetesen igennel válaszoltak.

Elmondása szerint ez az album teljesen más lesz, mint elődje, a 2014-es Shine, amelynek gyenge eredményei után egy időre el is ment a svéd csillag kedve az énekléstől és betegápolónak állt egy helsingborgi kórházban. Később, 2016-ban a The Dark Elementben tért vissza Jani Liimatainen (ex-Sonata Arctica) oldalán, 2019 végén pedig Russel Allennel hívta életre az Allen/Olzon formációt. Azt is megtudhattuk néhány héttel ezelőtt, hogy augusztus végén szülésznői tanulmányait is elkezdi az egykori Nightwish-frontasszony, ám ez nem megy a zene rovására sem.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr1516627952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása