Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Morgan Lander: "Ha a Kittie visszatér, az nem most lesz."

2021. március 07. - Jurancsik Eszter

kittie_1.jpg

Nem sokat lehetett hallani mostanság a kanadai Kittie háza tája felől. 2011-ben befejezték az I've Failed You című albumukhoz kapcsolódó turnéjukat, majd teljesen más területeken próbálták ki magukat a tagok. Morgan Lander énekes például marketingesként dolgozott egy fitneszklub-hálózat alkalmazásában, míg húga, a dobos Mercedes belekóstolt az ingatlanközvetítői munkába, és dolgozott egy szoftvercégnél is.

Nemrégiben egy internetes lap faggatta ki Morgant, várható-e a banda visszatérése. Az énekesnő szerint, ha ez meg is történik, az nem mostanában esedékes - leginkább Trish Doan basszusgitáros 2017-ben bekövetkezett, váratlan halála miatt.

Külön-külön mindenki új zenéken dolgozik. Mercedes a The White Swan tagja, énekel és gitározik. Tara McLeod egy fantasztikus country együttesben játszik. Én pedig egy dallamos death metal zenekar, a Karkaos élén állok. Még mindig nagyon közeli barátok vagyunk és mint zenészek is közel állunk egymáshoz, de lehet, hogy nem ez a megfelelő idő a visszatérésre. De mindig is azt vallottuk: soha ne mondd, hogy soha!

- kezdte fejtegetni gondolatait Morgan.

Trish Doan basszusgitáros 2017. február 11-én, 31 évesen hunyt el, halálának oka nem ismert, de rajongói körökben a mai napig mennek a találgatások, hogy a fiatal tehetség talán önkezével vetett véget az életének. Trish rengetegszer írt közösségi oldalain a depresszióval való küzdelméről. Morgan korábban is elmondta: nem tartja valószínűnek, hogy új album szülessen Trish nélkül, akit szinte a testvéreként szeretett. Tavaly létrehozta a Winterlvst nevű projektjét is, amellyel teljesen más jellegű zenét kíván játszani, mint a Kittie vagy a Karkaos.

155809366_471744590874127_5930947552207375683_n.jpg

Nehéz tovább haladni Trish nélkül, mert furcsa érzés, hogy nincs velünk. De persze nem tudni, mi lesz a vége. Ha kapunk egy jó ajánlatot, lehet, hogy rábólintunk. Ugyanakkor biztosan akarjuk tudni, hogy ez a rajongóinknak is jó lesz. De meglátjuk, mit hoz a jövő. Nagyon sok ember szereti a csapatot. "Kiköveztétek az utat", "Legendák vagytok" - és hasonlókat mondanak nekünk, noha nem gondolom, hogy 15-20 éve ez egyenlő lett volna a Kittie-vel. Úgy gondolom, az segített nekünk a sikerben, hogy szívvel-lélekkel dolgoztunk.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr8616452796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása