Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Újabb klippel rukkolt elő a Dalriada

2021. február 20. - Jurancsik Eszter

107749864_278840763548697_1711493693032078005_n.jpg

Március 19-ével jelenik meg a Dalriada új nagylemeze, amely az Őszelő címet viseli majd, és amelyről végre elérhetővé vált a Betyár-altató című szerzemény videoklipje.

A Binder Laura vezette zenekar a következőket írja hivatalos Facebook-oldalán: 

“Fivéreink és Nővéreink! Elérkezett az idő, hogy nyilvánosságra hozzuk pályafutásunk legrendhagyóbb körülmények között készült és megjelenő lemezének első igazi zenekaros klipjét, a Betyár-altatót. A videó a Mihaszna Film és a Dalriada közös szerelemgyermeke. Reméljük pontosan annyira fog tetszeni Neked, mint amennyire mi szeretjük! Az ismert helyzet miatt még az eddigieknél is nagyobb szükségünk van Rád. Ha tetszik a klip, segíts, hogy másokhoz is eljuthassunk vele, hadd gyarapodjon közösségünk! Ne feledd: ha segíteni akarsz, egy megosztással megteheted - és persze minden véleményt köszönettel fogadunk, ne fogd vissza magad! Az Őszelő lemez előrendelése jövő hét elején indul.”
A kisfilmet egyébként tavaly nyáron forgatta a csapat, a készülő albumról pedig decemberben hallható volt az Őszi ének című dal is.
Íme, a Betyár-altató kisfilmje:

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr9216433502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása