Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Anneke van Giersbergen: pénteken új dallal jelentkezik az énekesnő

2021. január 11. - Jurancsik Eszter

Anneke van Giersbergen nemrégiben jelentette be új szólólemeze érkezését, amely egészen pontosan február 26-án kerül boltokba  The Darkest Skies Are The Brightest címmel. 

band-photo-anneke-van-giersbergen-24965.jpg

A korong dalait 2018 tavaszán kezdte el írni a holland énekesnő, amikor is házassága válságba került. Rob Snijders-szel 2003-ban keltek egybe, két évvel később pedig megszülett fiuk, Finn. Emellett pénzügyileg is nehéz időszakot tudhat maga mögött a The Gathering egykori fronthölgye, hiszen 2016-ban alapított együttese, a VUUR első lemeze és turnéja minden megtakarítását felemésztette, így nehéz szívvel, de szögre akasztotta a projektet. 

Az új albumról már láthattunk egy klipes nótát, a My Promise-t, amely Anneke elmondása szerint a szerelemért való küzdelemről szól, illetve arról, hogy miként érezte volna magát, ha házasságát nem sikerülne megmenteni. Ám szerencsére az énekesnő magánélete rendeződött, ma pedig Twitterén újabb örömhírt közölt követőivel: január 15-én, azaz pénteken egy újabb szerzemény érkezik, a Hurricane

 

Anneke új lemezének producere egyébként az a Ruud Peters, aki az énekesnő Kamerata Zuid-dal közös albumának. a Let The Light In-nek összerakásában is segédkezett.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr3516384394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása