Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Klippremier: Jinjer - Home Back

2020. december 17. - Jurancsik Eszter

1.png

2019 októberében jelent meg az ukrán Jinjer Macro címre keresztelt albuma, amellyel sikeres turnét könyvelhetett el a csapat, még Ausztráliában is jártak a lemezzel - ennek eredménye az Alive In Melbourne című koncertlemez, amely november 20-ával került boltokba.

Tatiana Shmaylyuk és a srácok most újabb videóval örvendeztették meg egyre növekvő rajongótáborukat, a Home Back-hez készült kisfilm képében.

A szám kapcsán a következőket mesélte a banda gitárosa, Eugene Abdukhanov:

"A háború soha nem áll le. Bármennyi szomorúságot, nyomort, szenvedést és fájdalmat is hoz, mindig lesznek olyanok, akik vagy kihasználják vagy csak élvezik a hatalmukat. Nagyon nehéz felfognom, hogy a 21. században az emberek még mindig úgy gondolják, hogy a harctéren kell küzdeni. Mindannyian a világ nagyhatalmaitól és azok pénzétől függünk. Mindannyian egy gombnyomással felkerülünk az internetre. És mégis ... mindennap arra késztetik az embereket, hogy testvéreiket öljék meg a Földünkön. Aztán beköszöntött 2020, és felcsillant a remény, hogy ez afféle fordulópont lehet. Hogy egy közös veszélyhelyzet (a COVID-19-járvány) mindannyiunkat összehoz, és ez egy új korszak kezdete lehet...de nem. Még mindig megy az öldöklés."

3b5cfc22-bc28-4f96-be84-9a6527bb4ee7_1219751_tablet_landscape_large_16_9.jpg

"Úgy gondolom, hogy minden háború tragikus bűncselekmény az emberiség ellen. Nem számít, milyen elved vagy ideológiád van, semmi sem indokolja az ártatlan gyermekek otthonának, egészségének és életének elpusztítását, akik elkerülhetetlenül szenvednek minden katonai összecsapásban. Képzeld el, hogy a világ minden tájáról menekült gyerekek százezrei egyszerre sikoltoznak:  >>Vissza akarom kapni az otthonomat!<<"
- ezen kemény mondatokkal vezette fel a zenész az új klipet, amely megtekinthető a Youtube-on, íme:

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr2716348964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása