Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Klippremier: Therion - Die Wellen Der Zeit

2020. december 11. - Jurancsik Eszter

therion-promo1.jpg

2021. január 22-én érkezik az eredetileg svéd tagokkal megalakult Therion új, sorban 17. albuma, amely a misztikus tengeri lény után a Leviathan címet kapta. 

A lemez címadó dalát már hallhattuk, felfedésre került a borító és a dalok listája is, ma pedig megérkezett az újabb kisfilmes nóta, a Die Wellen Der Zeit, amelynek érdekessége, hogy a verzék angol nyelven íródtak, a refrén pedig németül. 

Továbbra is két hölgy énekel a csapatban, mint ismeretes, Linnéa Vikström -az énekes Thomas Vikström lánya- két éve elhagyta a formációt, hogy saját projektjére, a QFT-re koncentrálhasson. Helyére került a spanyol származású Rosalía Sairem, vele osztja meg Chiara Malvestiti (Crysalys) a női vokálokat.

A Therion mindig is olyan együttes volt, akik szívesen kísérleteztek új dolgokkal, ám eközben hűek maradtak az eredeti irányhoz is. Ezúttal pedig azt tették, amit a rajongók már jó ideje kértek: telepakolták az új albumot tipikus Therion-slágerekkel. 

Az új szerzemény Nerhusról, a germán mitológia ismert istennőjéről szól, amelynek videója megtekinthető a Youtube-on, íme:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr8716328968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása