Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Dalpremier: Butcher Babies - Sleeping with the Enemy

2020. december 11. - Jurancsik Eszter

Javában készül a kaliforniai Butcher Babies új lemeze, amelyről már láthattuk a Bottom of a Bottle című dalhoz készült videót. 

A csapat életében több változás is történt az elmúlt két évben, először basszusgitárosuk, Jason Klein kilépett, majd szerződést bontottak a Century Media lemezkiadóval. Utolsó albumuk Lilith címmel, 2017-ben jelent meg, amellyel sikeres turnét bonyolítottak le.

butcher-babies.jpg

A mai napon újabb nótával rukkolt elő a Carla Harvey és Heidi Shepherd énekesnők által vezetett formáció, amelynek címe Sleeping with the Enemy.

Heidi így mesélt a dalról:

"Ez a dal képmutatásról és az önmegvalósításról is szól. Utunk során hajlamosak vagyunk elveszíteni saját magunkat és az alapvető értékeinket. Ekkor megvizsgálod az életedben jelen lévő problémákat, és rájössz, hogy az ok nem más, mint te magad! Akár egy üveglencsén át szemléled az életet, akár összességében, elkerülhetetlen az a pont, ahol a rossz útról a jóra kell térnünk. Ez a dal nekem való."

Az együttes egyébként december 19-én, tízéves fennállása alkalmából online koncertet ad, amelyről itt találtok infókat.

Íme, az új szerzemény:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr9416328992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása