Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Hamarosan befejezi szólóalbumát Alissa White-Gluz

2020. december 01. - Jurancsik Eszter

alissa-white-gluz-1280-01.jpg

2016-ban jelentette be Alissa White-Gluz, miszerint leszerződött egy szólóalbum készítésére a Napalm Records kiadóval. Projektje egyszerűen csak Alissa néven fut majd, és megtudhattuk: Arch Enemy-s csapattársa, Jeff Loomis és párja, Doyle is segítenek majd a kanadai énekesnőnek.

Nemrégiben a Youtube-ra felkerült egy interjú Alissával és Doyle-lal, Alissa pedig sokmindent megosztott szólómunkájáról a beszélgetésben, amelyet lentebb meghallgathattok.

"Az Arch Enemyben főként hörgök,  ezt a fajta előadásmódot használom főleg. De rengeteget használom a tiszta hangomat, és ezt sokan nem tudják. Sokszor vendégszerepeltem más zenekarok és előadók dalaiban, ahol ezt a tiszta hangomat használom, nem úgy, mint az Arch Enemyben."

fedte fel Alissa, valamint elmondta: szívesen énekelne blues-jellegű dalokat is, nyitott minden műfajra. Mivel az Arch Enemy az utóbbi másfél-két évben nem igazán volt turnén, volt ideje a szólóanyagával foglalkozni.

tumblr_0952a683fe353b1e97c2d1859597ae16_c1d41c85_1280.jpg

"Ebben az évben sokat dolgoztam a lemezemen, és az otthoni stúdiómban vettem fel. Eddig nagyon tetszett, és alig várom, hogy elkészüljek vele."

Ám Alissa nemcsak a zenében, hanem más témákban is kipróbálta magát, mint például a ruhatervezés.

"Szerencsére van egy Patreon-oldalam, amit magam kezelek, és így tartom a kapcsolatota rajongóimmal. Havonta vannak virtuális találkozók. Más, különböző zenei ötleteket is megoszthatok ott, de a verseimet is, és ez arra ösztönöz, hogy folytassam - folyamatosan gondolkodom új merch ötletekről, új ruhaötletekről, együttműködésekről, feldolgozásokról. Ez nagyon motivál, és valójában egy csodálatos platform a művészek számára, mert most egyikünk sem tud turnézni. Így megőrizhető a rajongókkal való kötelék, sokat jelent a rajongók motivációja és támogatása, hogy továbbra is zenélhessünk és fenntartsuk magunkat, amíg ez a járvány véget nem ér, én pedig rengeteg időmet áldozom erre."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr6316310342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása