Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Mark Jansen: "Büszke vagyok az új albumunkra!"

2020. november 29. - Jurancsik Eszter

2021. február 26-án, öt évvel a The Holographic Principle után új nagylemezzel jelentkezik a holland Epica, amely kiadvány az Omega címet viseli majd. Azt tudni lehet, hogy a korongon visszaköszönnek a 2014-ben piacra dobott The Quantum Enigma filozofikus témái, két klipes nótát pedig már láthattunk a bandától: az Abyss Of Time - Countdown to Singularity és a Freedom - The Wolves Within elérhető a Youtube-on. 

unnamed_13.jpg

Az albumot eredetileg még az idei évben szerette volna a fanok kezébe adni a zenekar, ám a koronavírus-járvány miatt csúsztak a felvételek, hiszen Simone Simons énekesnő Németországban él, a fiúk pedig Hollandiában, így az éneksávok rögzítése heteket késett. Nyáron, a korlátozások feloldásával tudták befejezni a munkálatokat, valamint leforgatni az Abyss Of Time videóját. 

Mark Jansen, a hatosfogat alapító-gitáros-hörgős tagja korábban elmondta: 

"Csak akkor írunk új dalokat, ha valóban >>ki vagyunk rá éhezve<<, és nem azért, mert >>kell<<. Vagy száz százalékosan csinálunk valamit, vagy sehogyan, köztes állapot nincs! Nem lennék elégedett egy olyan albummal, amely csak néhány jó dalt tartalmaz, a többi pedig csak >>töltelék<<. Szégyellném. Egy ilyen lemeznek senki nem örülne. Kihozzuk magunkból a legjobbat."

522656dc76d02e45aa4ce17a4d306b0e_1.jpg

Most pedig a következőket nyilatkozta a zenész az új lemez kapcsán:

„Nagyon büszke vagyok erre a lemezre, mivel úgy érzem, egy üde és kiegyensúlyozott albumot készítettünk még ennyi év után is. Az igazi erősségünk, hogy több dalszerző is van a bandában, sikerült egyesíteni egymás erősségeit, aztán kiválogatni a legjobb dalokat. Termékeny időszak volt a közös csapatmunka ezeken a számokon, ezért gondolom azt, hogy ez a legnagyobb különbség az előző lemezekhez képest.”

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr2816306776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása