Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Online koncertet tervez az In This Moment

2020. szeptember 14. - Jurancsik Eszter

A koronavírus-járvány miatt a zenészek, együttesek turnéi tolódnak és törlődnek, ám a legtöbben nem estek kétségbe: online koncerteket adnak a Facebookon, az Instagramon vagy a Youtube-on. 

Maria Brink, a kaliforniai In This Moment frontasszonya korábban elzárkózott a dologtól, ám legutóbbi interjújában belátta: ha szeretnének rajongóik kedvére tenni, bizony ők sem kerülhetik el a képernyők előtti zenélést.

Most kicsit bővebben fejtette ki véleményét a témáról a philadelphiai 93.3 WMMR rádiónak, a beszélgetés pedig a Blabbermouthon is elolvasható.

"Bár mindannyian az ország különböző részein élünk, megpróbáljuk kitalálni, milyen módszer lenne a legmegfelelőbb e célra. De mindenképpen lépni fogunk ez ügyben, sokat beszélünk erről."

31947674_610442302621955_4383320434045616128_n.jpg

- kezdte mondandóját a karizmatikus énekesnő, majd így folytatta:

"Tanulmányozom ezt a világot és az ide tartozó dolgokat. Most éppen a Twitchről tanulok. Minden alkalommal, amikor a Twitch-be lépek, úgy érzem magam, mintha a Black Mirror egyik epizódjában lennék."

- folytatta. A Black Mirror (Fekete tükör) egy brit antológia-sorozat, epizódjai az információs társadalom és a technológiai fejlődés veszélyeit mutatják be egy-egy disztópikus történetben. Minden rész eltérő szereplőgárdával rendelkezik, sőt, eltérő valóságokban játszódnak. 

"Ez számomra nagyon szürreális. De valahogy csak megtanulom, és fontolóra veszem, hogy csináljak-e egy sajátot. Mivel nem játszom videojátékokkal, ezért énekelni vagy táncolni fogok. De vizsgálom ezeket a felfedezetlen utakat."

- zárta sorait.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr9816200706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása