Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Maria Brink: "Minden nap egy ajándék!"

2020. szeptember 06. - Jurancsik Eszter

Nem csillapodik a koronavírus tombolása a világban, amely mind a hétköznapi foglalkozást űző emberek, mind a zenészek életét a feje tetejére állította. 

A kaliforniai In This Moment tavasszal jelentette meg Mother címet viselő legújabb albumát. Az énekesnő Maria Brink így indokolta, hogy nem csúsztatják a kiadását a pandémia miatt:

"Az embereknek szükségük van a zenére!"

Most detroiti WRIF rádióállomásnak adott interjút a karizmatikus frontasszony - a téma a vírus volt, és az, hogy miként alakíthatja át a járvány az emberek felfogását.

maria_brink_07_18.jpg

"Most zenélni próbálok, rájöttem, de hogy magamnak való ember vagyok; nem igazán csinálok élő közvetítéseket. Szeretek elbújni a színfalak mögé, ám azt hiszem, mindenkinek alkalmazkodnia kell ehhez az új világhoz, amelyben élünk. A live-ozás elhozhatja a rajongóimat az otthonomba, koncertkörutak nélkül kapcsolatba léphetnek velem. Azt hiszem, nincs más választásunk, mint ezt tenni, ha kapcsolatban akarunk maradni velük. És ez szerintem nagyon fontos!. Ez olyan, mint egy kis Univerzum, amelyet létrehozol és építgetsz."

- kezdte gondolatmenetét Maria, aki elárulta: a karanténban a azokkal a dolgokkal foglalkozott, amelyekre egyébként nincs ideje: például kertészkedett, a növényeivel foglalkozott.

in-this-moment-mariva-brink-image-anne-erickson-photography-1.jpg

Így folytatta sorait:

"A járvány megváltoztatta mindenki életét. Az elején meg voltam rémülve, azt hittem, mind meghalunk. Úgy gondolom, a leghétköznapibb dolgok is ajándékok.. Az élet is egy ajándék. Bármikor meghalhatunk. Semmi sem garantált!  És azok a dolgok, amelyek eszünkbe sem jutnak, ajándékok - mint például az egészséges tüdő, a szemünk, a lábunk. Minden! Ez mindenkit arra késztet, hogy a családját többre tartsa a karriernél."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr8116192018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása