Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Nézd meg az Oceans Of Slumber új videóját!

2020. július 10. - Jurancsik Eszter

Szeptember 4-én érkezik a houstoni prog metalos Oceans Of Slumber negyedik nagylemeze, amelyről tudni lehet, hogy a 2018-as The Banished Heart című album folytatása lesz.

021oceee020-1.jpg

Cammie Gilbert, a zenekar szépséges énekesnője eképpen nyilatkozott az első klipes dalról, az A Return To The Earth Below-ról, amelyet júniusban mutattak meg a rajongóknak:

"Önmagunkban, akárcsak a társadalomban, vannak olyan ciklusok, amelyeket meg kell szakítani. Azokat, amelyek visszathúznak minket, amelyek szétcincálnak minket, amelyek gyötrelmet okoznak. Néha minden előjel nélkül jelennek meg a repedések a felszínen, majd érzelmi zűrzavart okoznak, akár reménytelenséget is. Egy pont után nem szabad tovább menekülni. Sem a fájdalom, sem az igazság, sem önmagunk elől. Szükség van az önvizsgálatra, az hozhatja el a békét, kívül és belül egyraránt. Az A Return To The Earth Below erről a belső utazásról szól. A szív és az agy harcáról, ahogy a megoldás keresése folyik. Nem is találhattunk volna jobb időpontot a dal kiadására, hiszen jelenleg mindannyian a változás kereszteződésében állunk..."

A csapat nem tétlenkedik, itt a második dal is a lemezről, a The Adorned Fathomless Creation:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr9515994058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása