Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Augusztusban jön az Amaranthe új albuma!

Befejezték a felvételeket Elize Rydék

2020. május 26. - Jurancsik Eszter

Korábban a testvérblogon megírtuk: a svéd/dán Amaranthe elkészült legújabb albuma felvételeivel, ám mindeddig nem lehetett tudni semmit a kiadványról. 

A zenekar legutóbbi nagylemeze 2019-ben, Helix címmel került a boltok polcaira, több sikeres turnét is lenyomott vele az Elize Ryd vezette formáció.

news_2018-9-30_amaranthe-release-countdown-single-and-video-735x400.jpg

Tegnap igen különleges módon, egy online sajtótájékoztatón jelentette be a csapat: augusztus 28-án jelentetik meg az újdonságot, amelynek címét egyelőre nem árulták el, de Youtube-csatornájukon és közösségi oldalaikon folyamatosan csepegtetni fogják az infókat róla.

"A hatodik nagylemezünk most már teljesen kész! Múlt vasárnap néhány kiválasztott sajtóképviselő és zeneipari szakember lehetőséget kapott, hogy meghallgathassa munkánk gyümölcsét és a reakció hitetetlen volt, még izgatottabbak lettünk! Most már hivatalosan is elárulhatjuk, hogy az album augusztus 28-án jelenik meg, és arra számítunk, hogy ezt a szörnyet egy gyanútlan világra szabadítjuk rá. Figyeljétek a további infókat a legmonumentálisabb és legtökéletesebb Amaranthe-lemezről!”

- áradozott az együttes, akiket 2018 ősze óta az Arch Enemy ex-énekesnője, Angela Gossow menedzsel, és aki az új album első klipes dalában, a Do Or Die-ban is vendéghörög.

Elize Rydék egyébként december 4-én a Barba Negrában is elcsíphetőek lesznek a német Beyond The Black társaságában, akikkel nemrég Wounded Healer címmel közös dalt is felvettek.

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr5515717942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása