Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Maria Brink elmesélte, miért nem halasztották el a Mother album megjelentetését

A csapat rajongói életén akart ily módon könnyíteni

2020. április 05. - Jurancsik Eszter

Március 27-ével került boltokba az In This Moment új albuma, a Mother. A lemez témája az anyaság, a Földanya, és hallhattuk róla a Legacy, a The In-Between, a Joe Cotelával készült Hunting Grounds és az As Above So Below című szerzeményeket. 

9e746af6e85c742b774d718628a4a5e9.jpg

Rengeteg zenész, együttes, akiknek albuma a napokban jelent volna meg, elhalasztotta az anyag debütálását a világot sújtó koronavírus okozta krízishelyzet miatt, ám a kaliforniai együttes ragaszkodott az eredeti időponthoz, így nem csúsztatták el a Mother piacra dobását. Ennek okairól az énekesnő Maria Brink mesélt a Missouri's rock station rádióállomásnak - a beszélgetést a Blabbermouth is átvette: 

"Először azt kérdeztük: >>Nem fog ez fájni nekünk?<< " Mérlegelnünk kellett, hogy mennyire kockázatos ez számunkra, szemben azzal, hogy mennyire segít az embereknek!"

- kezdte mondandóját Maria, utalva ezzel arra, hogy a csapat, a kiadó esetleg anyagi károkat szenvedhetett volna el a jelenlegi helyzetben.

"A most otthon lévő embereknek azonban szükségük van arra, hogy fejben el tudjanak menekülni, és a zene mindig is a legjobb menekülési útvonal volt..."

a5b35bddadc05482289d2ebdd3fafe8e.jpg

"Tehát csak azt akartuk, hogy az emberek hogy el tudják foglalni magukat a zenénkkel, és megpróbáljuk segíteni az embereket valahogyan a krízis ideje alatt. Tehát azt mondtuk: >>Csináljuk csak, és nem baj, ha hosszú távon ez fájhat nekünk, de tegyük meg, ha ezzel segítünk az embereknek."<<

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr9515592808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása