Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Cristina Scabbia: "Nem tudom, mikor lesz vége ennek..."

Újabb gondolatok a Lacuna Coil frontasszonyától

2020. március 22. - Jurancsik Eszter

Cristina Scabbia, az olasz Lacuna Coil frontasszonya több ízben megosztotta gondolatait a világban tomboló koronavírus-járvány kapcsán. Először a zenekarnak törölnie kellett a Dél-Ázsiába tervezett turnéját, majd azon honfitársainak olvasott be keményen, akik nem hajlandóak komolyan venni a hatóságok által előírt karantént - tehát akik nem munkába járnak vagy fontos dolgokat intéznek, hanem dolog nélkül lógnak az utcákon. 

cri_2.jpg

Tegnap a Kerrang! magazinnak részletesen elmesélte, mit csinál otthon és milyen érzések kavarognak benne a helyzet kapcsán. Európán belül Olaszországban a legsúlyosabb a koronavírus-helyzet - cikkünk megjelenéséig 4825-en haltak meg a betegségben, túllépve ezzel Kína -ahonnan a vírus terjedni kezdett- halottainak számát. A leginkább fertőzés-sújtotta terület Lombardia, a régió székhelye és legnépesebb városa pedig a banda otthonául is szolgáló Milánó. Kínában hivatalosan véget ért a járvány, ám Európa és Észak-Amerika komoly gondban van, hiszen a regisztrált fertőzések száma egyre csak növekszik.

Az énekesnő ismét posztolt a témáról Instagramján, ismételten felhívva a figyelmet a karantén betartására és az együttműködés szükségességére.

"Nem látok a jövőbe, és nem tudom, hogyan és mikor lesz ennek vége... csak azt tudom, hogy a végén mindannyian emlékezni fogunk erre. Hogy mennyire fontos az együttműködés. Hogy figyelembe kell vennünk nemcsak magunkat, de másokat is, az országunkat, tudva, hogy mindannyian ugyanabban az univerzumban vagyunk. Maradj biztonságban!"

- bontakozott ki a posztban.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr5215545954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása