Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Jen Majura a koronavírusról: "Erősebbek leszünk, mint valaha!"

Kifejtette gondolatait a zenészlány!

2020. március 15. - Jurancsik Eszter

Több metálzenész is megszólalt a világon őrült sebességgel terjedő koronavírus kapcsán, amely 2019 decemberében, a kínai Vuhanban tört ki. Több zenekar, előadó törölte turnéját a biztonság érdekében, például a Lacuna Coil, akik milánóiak és karanténba kényszerültek, Tarja elhalasztja Franciaországot és Angliát érintő koncertkörútjait, Floor Jansen szóló bulija is csúszik, illetve csapatával, a Nightwish-al lemondták a Kínába tervezett fellépéseket, a Within Temptation pedig az arkansasi Evanescence társaságában indult volna közös turnéra áprilisban, ám ők is lefújták a show-kat. 

Utóbbi banda gitáros lánya, a német származású Jen Majura most kifejtette gondolatait a koronavírus kapcsán - igen szókimondóan fogalmazva.

jjj.jpg

"Tehát most, hogy mindannyiunknak elegendő WC-papírja van és egy életre bespájzolt élelmiszerekből, talán itt az ideje újraértelmezni a viselkedésünket, modorunkat és a gondolatainkat."

- kezdte Facebookján keményen sorait, utalva arra, hogy rengetegen egy csomó ételt és toalettpapírt halmoztak fel otthonukban, lerabolva ezzel az üzletek polcait.

"És most, hogy otthon kényszerülünk maradni, tegyük el a telefonjainkat legalább két percre. Mi lenne, ha minőségi időt töltenél a családoddal, csinálj olyan dolgokat, amiket szeretsz, de eddig nem volt rá időd? Nekem ez például a főzés, kötés, filmezés, társasjátékozás anyukámmal és így mindent igyekszünk kihozni a helyzetünkből. De van itt még egy dolog, amit meg kell említenem: LÉGY EMBER! Ne légy önző, segíts a rászorulóknak, tegyél jót másokkal, akiknek szüksége van a segítségedre - ne zárd be az ajtót, és gondold azt, hogy az a legjobb, ha egyedül ülsz otthon otthon a nevetséges WC-kastélyodban! Vigyázz magadra, légy okos és óvatos, de maradj ember!"

- osztotta ki keményen a felhalmozó embereket a gitáros leányzó, majd eképpen zárta sorait:

"Amire most mindannyiunknak szüksége van, az együttérzés és az összetartás, hogy ezt végig tudjuk csinálni egyetlen fajként: EMBEREK vagyunk! Ha így teszünk, erősebbek leszünk, mint valaha!"

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr3615523932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása