Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Megérkezett a Burning Witches új klipje!

Egy hónapon belül jön az album is!

2020. február 07. - Jurancsik Eszter

Korábban hírt adtunk arról, miszerint a svájci Burning Witches új albummal jelentkezik, amely Dance With The Devil címmel, március 6-án kerül boltokba - a korong borítóját egyébként a magyar Havancsák Gyula tervezte, aki hasonló felkérések kapcsán már dolgozott együtt többek közt a Sireniával és a Powerwolffal is. 

burningwitchesbandfeb2020_638.jpg

 

Az énekescserén átesett zenekar nem tétlenkedett az elmúlt hónapokban, Seraina Telli kilépése után a holland Laura Guldemonddal (ex-Shadowrise) azonnal elkezdték a lemezfelvételeket, és a készülő albumról már két dalt hallhattunk: elsőként a Wings Of Steel, másodikként pedig a Sea Of Lies jött ki, most pedig itt a metálboszorkányok új videója, amely az album címadó dalához, a Dance With The Devilhez készült:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr8015463712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása