Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Vicky Psarakis: "Nincs miért bocsánatot kérnem Alissától..."

Interjút adott a The Agonist énekesnője

2019. december 19. - Jurancsik Eszter

Szeptember 20-án a kanadai The Agonist megjelentette Orphans címre keresztelt új lemezét, amelynek kapcsán egy interjúban Vicky Psarakis, a csapat frontlánya elárulta: elődje, Alissa White-Gluz azóta próbálja tönkretenni a bandát, amióta távozott a mikrofon mögül, és bár az album már tavaly elkészült, a kék hajkoronájú lány kavarása miatt csak idén kerülhetett boltokba.

Alissa, aki 2014 óta a svéd Arch Enemyben ténykedik, kisvártatva reagált az őt ért vádakra. Elmondása szerint minden, amit Vicky állít róla, hamis információ és koholmány, félretájékoztatták, valamint szeretné vele felvenni a kapcsolatot, hogy tisztázhassák a dolgokat. 

collage2_1.jpg

A dráma felvezetése már egyébként 2017 tavaszán megtörtént, amikor is Alissa elmesélte: élete legfájdalmasabb élménye volt a The Agonistból való kirúgása, hiszen az együttest a gyermekének tekintette, ő tervezte a logót és a dalszövegek nagy része is az ő tollforgatásának eredménye. Nem sokkal ezt követően a gitáros Danny Marino is felfedte a lapokat: egy nyilatkozatában árulónak és hazugnak nevezte Alissát. 

Sokáig úgy tűnt, csitulnak a viharok a hónapok óta tartó dráma kapcsán, hiszen Vicky néhány hete kijelentette: nyitott lenne egy beszélgetésre Alissával, Danny pedig nemrégiben azt mondta: nem tartja elképzelhetetlennek, hogy a két csapat akár közös turnéra induljon.

Most viszont Vicky derült égből villámcsapás-módon kijelentette: nincs miért bocsánatot kérnie Alissától. 

1567517882_825449466277948.jpg

"Úgy érzem, teljesen rendben van, hogy nyíltan beszéltem és kinyitottam a számat. Nem érzem, hogy bocsánatot kell kérnem Alissától! Ami történt, megtörtént..."

Az interjú itt megnézhető:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr3015359448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása