Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

The Agonist: Danny Marino nem zárja ki egy Arch Enemyvel közös turné lehetőségét

Interjút adott a zenész

2019. december 08. - Jurancsik Eszter

A kanadai The Agonist új lemeze szeptember 20-ával landolt a boltok polcain Orphans címmel, ám ezt megelőzően Vicky Psarakis, a formáció frontlánya interjút adott, amelyben kipakolt előrjéről, Alissa White-Gluzról. A görög származású énekesnő azt állította: amióta csak kitették a bandából, Alissa megpróbálja szabotálni a sikereiket, és bár az Orphans lemez már 2018-ban elkészült, Alissa kavarásai miatt egy évig húzódott  a megjelenés. 

6wxttpgbhjfaeb5brywsxz.jpg

A kék hajkoronájáról ismet Alissa nem sokkal később reagált az őt ért vádakra - egy internetes magazinon keresztül üzent utódjának, és elmondta: minden, amit Vicky róla hallott, koholmány, és szeretné vele tisztázni a dolgot.

Alissa 2017-ben árulta el egy interújában: élete legfájóbb eseménye volt a The Agonistból való eltávolítása, azt állította: egész egyszerűen ellopták tőle az együttest, amelynek logóját is ő tervezte, valamint a szövegek nagy része is az ő tollából származik. Kisvártatva Danny Marino, a zenekar gitárosa is kiterítette a lapokat: árulónak nevezte Alissát.

A napokban a Vox&Hops beszélgetett a zenésszel, és szóba került a két formáció közötti kapcsolat is. A riporter azt kérdezte Dannytől, van-e esély arra, hogy a The Agonist és az Arch Enemy együtt turnézzon?

agonist-band.jpgAlissa még a The Agonist tagjaként

 

"Nos, nem vagyok az az ember, aki képtelen megbocsátani. Nem zárom ki ennek lehetőségét! Nem szeretem, hogy ilyen rossz kapcsolat van a két banda között. Alissa nemcsak ugyanúgy Montréalban él, mint én, de ugyanabban a kerületben is lakunk! És ugyanabban az utcában. Ő az utca végén lakik. És ez nem egy hosszú utca. A dobosunk (Simon McKay-a szerk.) többször látta őt az után. Egy fesztiválon pedig, ahol rengetegen voltak, Chris, a másik gitáros meglátta őt és Alissa köszönt neki."

Úgy tűnik, hosszú idő után végre rendeződhet a két zenekar közötti kapcsolat, ráadásul Vicky is megenyhült a közelmúltban - elmondta, hogy nyitott lenne egy Alissával való beszélgetésre is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr115343218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása