Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

ABBA-feldolgozással jelentkezett az Amberian Dawn - klippremier!

Tavasszal érkezik az új lemez!

2019. november 29. - Jurancsik Eszter

A finn Amberian Dawn utolsó lemeze 2017 őszén került boltokba Darkness of Eternity címmel, amely kiadvánnyal sikeres turnét bonyolítottak le Capri Virkkunenék.

amberiandawnphoto.jpg

Nemrégiben fedte fel a zenekar, miszerint jövő év tavaszán új albummal jelentkeznek, amely a Looking For You címet viseli majd, tracklistjét és borítóját is láthattuk, valamint bemutatták a rajongóknak a korong első klipes dalát, a United-et.

Most újabb kisfilmmel örvendezteti meg hallgatóságát az együttes - választásuk ezúttal az ABBA Lay All Your Love On Me című szerzeményére esett. Tuomas Seppälä, a banda alapítóját és billentyűsét mindig is inspirálta a svéd négyes munkássága, két éve a Darkness of Eternityre is felkerült egy ABBÁ-s hangzású szám, a Maybe.

Íme, a Lay All Your Love On Me az Amberian Dawn értelmezésében:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr3015330970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása