Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

Betekintő érkezett a Delain új videoklipjéhez

Szeptember 27-én érkezik a kisfilm!

2019. szeptember 17. - Jurancsik Eszter

Charlotte Wessels és társai gőzerővel készítik új albumukat, amelyről korábban az énekesnő elmondta: előreláthatólag 2020 első felében kerül boltokba. Azt is tudni lehet, hogy a 2016-ban megjelent Moonbathers vonalán menetel majd tovább a korong, amely -Charlotte szavaival élve- bombasztikus lesz.

delain-2-560x330.png

Néhány nappal ezelőtt fedte fel a holland együttes, miszerint új kisfilmmel készülnek megörvendeztetni a rajongóikat. Utoljára a Masters Of Destiny című szerzeményhez forgattak videót, amely dal a februárban megjelent Hunter's Moon című EP-n kapott helyet. A formáció csillaga megállíthatatlanul ível felfelé, annak ellenére, hogy a mindig vigyori gitáros leányzó, Merel Bechtold nyáron hagyta el Charlotte-ékat, hogy másik zenekarára, a Dear Motherre koncentrálhasson.

Most Facebookján jelentette be a csapat, miszerint az új videó szeptember 27-én lesz látható, és a Burning Bridges címet viseli majd. 

Íme, a teaser, amely elérhető a Youtube-on:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr8915113654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása