Magyar nyelvű female metal blog

Fémcsajok

The Agonist: reagált Vicky kijelentéseire Alissa White-Gluz!

A dráma folytatódik...

2019. szeptember 11. - Jurancsik Eszter

Nemrégiben írtuk meg, miszerint a The Agonist jelenlegi énekesnője, Vicky Psarakis miként vélekedik elődjéről, Alissa White-Gluzról. A csapat görög származású frontlánya elárulta: több kompromittáló dolgot tud Alissáról, és sértőnek érzi, ahogyan nyilatkozott róluk.

A formáció új albuma 20-án, Orphans címmel kerül a boltokba, ennek kapcsán árulta el Vicky, hogy a lemezzel már több, mint egy éve elkészültek, de -elmondása szerint- Alissa folyamatosan szabotálni akarja a sikereiket, ezért jelenhet csak most meg a korong.

A svéd Arch Enemyben ténykedő ékenesnő nem kommentálta a dolgot - egészen eddig. Alissa ugyanis a Blabbermouth nevű internetes lapon keresztül üzent utódjának.

fotojet_6_3.jpg

"Nem beszéltem a csapat tagjaival évek óta. De még csak nem is gondoltam rájuk! Szeretnék beszélni Vickyvel, és tisztázni vele a dolgokat, amelyeket rólam hallott, mert ezek egytől-egyig hamis vádak! Szerettem az együttessel együtt dolgozni, és ezért a legjobbakat kívánom neki. Várom, hogy kapcsolatba lépjünk egymással. Vicky nem valós információkat kapott rólam! Mivel nem ismerem őt, képtelen lennék vele szemétkedni. Bármikor írhat nekem."

- osztotta meg gondolatait Alissa, akiről Vicky azt is állította, hogy letiltotta őt minden internetes platformon, miután a The Agonist énekese lett.

A dráma felvezetése már 2017-ben megvolt, amikor is Alissa elárulta: élete legfájóbb eseményének tartja a bandából való menesztését, majd Danny Marino gitáros is kiterítette a lapokat - a zenész Alissát pocskondiázta és árulónak nevezte.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://femcsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr1015066868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása